Ruske mladenke napadaju: Najtopliji dodatak vratio se u modu

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Splash, Instagram, Zara 

U HLADNIM zimskim danima modni trendovi uglavnom su mekani, čupavi i topli.
 
Stoga nas uopće ne iznenađuje što su se u modu vratile kape koje ispunjavaju sve navedene kriterije, a i izgledaju stylish. Riječ je o takozvanim šubarama, a krznene kapice uočili smo na glavama stranih, ali i domaćih fashionistica.
 
 
Sigurno pamtite ovo hrabro izdanje Ecije Ivušić u kojem nas je podsjetila na rusku mladenku, a glavni razlog tome je upravo bijela šubara na njenoj glavi. Ni Sonja Kovač nije odoljela ovom toplom zimskom trendu, a ona je nabavila šubaru u crnoj boji.
 
 
Hit čupavu kapu u smeđoj boji nedavno smo uočili i na jednoj djevojci sa zagrebačke špice koja se upravo zbog tog modnog dodatka istaknula iz mase.
 
 
A da se radi o trendu potvrdila je i poznata glumica Keri Russell koja je šubaru odlično uskladila s čupavim zelenim kaputićem i odvažnim gležnjačama na leopard uzorak.
 
 
Šubare su u svojom kolekcijama za ovu zimu najavile i poznate dizajnerske kuće uključujući Miu Miu, Coach i Anyu Hindmarch, a jedini high-street brend koji za sada u ponudi ima sličnu kapu je, pogađate, Zara. 
 
Zara, 199,90 kn