Skockana u svim prilikama: Jennifer Aniston šeće psa u laskavoj mini haljini

Foto: Instagram

OD KADA se pridružila Instagramu, glumica Jennifer Aniston ne prestaje oduševljavati svojim objavama.

Da će biti zvijezda društvene mreže potvrdila je već svojom prvom objavom, na kojoj je pozirala s ostatkom ekipe iz kultne serije "Prijatelji" i koja je doslovno srušila Instagram, a sada je podijelila i fotku outfita koja je također u kratkom roku postala pravi hit.

"Djevojki najbolji prijatelj. Vodim Clydea na posao", napisala je u opisu dviju fotki na kojima pozira sa svojim psićem za koje je u manje od 24 sata skupila preko pet milijuna lajkova. A iako je pas presladak, našu pažnju ipak je više privukao njezin outfit. 

Zgodna 50-godišnjakinja pokazala je svoje nevjerojatno dobre noge u jednoj od najlaskavijih mini haljina koje smo vidjeli. Zbog nabrane tkanine na području trupa haljina koju potpisuje modna kuća Isabel Marant vješto prekriva sve mane, iako ih Jennifer nema jer pazi na prehranu i redovito trenira. A osim što je laskava, njezina haljina je i u koraku s trendovima zbog napuhanih rukava, trendu koji se iz osamdesetih u modu vratio na velika vrata.

Jennifer je uz nju obula i laskave sandale u boji kože, u kojima noge vizualno djeluju vitkije i duže, a dojmu je svakako doprinijela i visoka potpetica. Stajling je upotpunila i sunčanim naočalama te okruglim zlatnim naušnicama, a s outfitom je uskladila i povodac svog psa.