Slavna glumica više ne skriva 21 godinu starijeg dečka

Foto: Splash News, Getty

ZALJUBLJENI par prošetao je prekrasnom Venecijom.
 
U susjednoj Italiji, točnije Veneciji, trenutno se nalaze brojne holivudske zvijezde jer se tamo trenutno održava 74. Filmski festival.
 
 
Dolazak nije propustila ni mlada glumica, 27-godišnja glumica i oskarovka Jennifer Lawrence, koja je pažnju privlačila odličnom kombinacijom crne duge haljine i šešira, no ipak najviše pažnje privukla je činjenica da se tamo pojavila s 21 godinu starijim dečkom.
 
 
Njezin odabranik je poznati redatelj Darren Aronofsky, kojeg holivudska miljenica ljubi od listopada 2016. godine.
 
 
Jennifer je prethodno bila u vezi s glumcem Nicholasom Houltom te frontmenom grupe Coldplay, Chrisom Martinom, dok je 48-godišnji redatelj bio zaručen s još jednom glumicom, Rachel Weisz, od 2005. do 2010. godine, a par zajedno ima i 10-godišnjeg sina Henryja. Rachel je danas u sretnom braku s, još uvijek aktualnim tajnim agentom 007, Danielom Craigom.
 
 
Darren se od znatiželjnih bliceva sakrio ispod tamne majice s kapuljačom pa možda nikada ne biste rekli da je dotični u petom desetljeću. No kako je Jennifer poznata po tome što skriva svoju intimu kao zmija noge, nije ni čudo da ništa više ne znamo o toj vezi, osim da očito funkcionira.