Slavne žene koje su ostavile muškarce zbog drugih žena

Foto: WENN, Guliver/Getty, Press Foto, Instagram

KAŽU da je u ljubavi i ratu sve dopušteno.

Ove celebrity djevojke bile su u ozbiljnim vezama s muškarcima, a zatim ih odlučile ostaviti zbog fatalnih žena u koje su se zaljubile.

Pogledajte koje su sve cure prešle u drugu momčad i zbog koga!

Anne Heche - Steve Martin - Ellen DeGeneres



Glumica Anne Heche dvije je godine bila u naizgled sretnoj vezi s komičarom Steveom Martinom. 1997. godine na zabavi Vanity Faira, nakon dodjele Oscara, upoznala je Ellen i zaljubila se. Što reći, očito pada na komičare sa svijetlom kosom.

Ellen je tjedan dana nakon toga svijetu objavila da je lezbijka, a djevojke su u vezi bile 3 i pol godine, do 2000. kada je Anne počela bulazniti i govoriti kako vidi svemirske brodove. Ellen je za prekid okrivila slavu i naporan život pod povećalom javnosti, piše Nicki Swift.

Portia De Rossi - Mel Metcalfe - Ellen DeGeneres



Portia je još jedna plavokosa glumica koja nije uspjela odoljeti čarima komičarke Ellen. Cijeli je život hodala s muškarcima te nekoliko godina bila oženjena za Mela Metcalfea koji ju je ostavio zbog supruge svog brata. Nakon svih tih ljubavnih brodoloma, upoznala je Ellen, ponovno na jednoj zabavi nakon dodjele nagrada (fotografija gore) i odlučila okrenuti leđa muškarcima. Ellen i Portia i dan danas su u braku.


Angelina Jolie - Jonny Lee Miller - Jenny Shimizu



Glumca Jonnyja Lee Millera vjerojatno prepoznajte iz popularne serije "Elementary" u kojoj glumi Sherlocka Holmesa, no možda niste znali da je on bio prvi suprug Angeline Jolie. On i Angelina zaljubili su se 1995. na snimanju filma "Hackers" i ubrzo vjenčali. Divlja Jolie na vjenčanju je nosila kratke kožne hlačice i bijelu majicu na kojoj je krvlju ispisala njegovom ime. Veza je bila strastvena, no već 1996. Angelina je upoznala japansku manekenku Jenny Shimizu na snimanju filma "Foxfire" i s njom započela vezu. Od Johnnyja se razvela 1999. godine i nastavila otvorenu vezu s manekenkom.

Amber Heard - Johnny Depp - Marie de Villepin -Tillett Wright



Nakon što je brak lijepe Amber i ekscentričnog Johnnyja propao, na vidjelo je počelo izlaziti njihovo prljavo rublje. Doznali smo da je Johnny nasilnik koji ima velikih problema s alkoholom, ali i da Amber ne može odoljeti ženama, što je donosilo razmirice u njihov odnos. Page Six 2013. izvijestio je kako je Amber napustila Johnnyja zbog manekenke Marie de Villepin te da se i za vrijeme braka nalazila s bivšom curom Tasyom van Ree. Nakon razvoda ove godine, Amber sve češće možemo vidjeti u društvu fotografkinje Tillett Wright, koja je navodno njezina nova cura (fotografija gore), a kojoj je Amber za vrijeme braka sa Johnnyjem dozvolila da se useli u gostinjsku kućicu, protiv njegove volje.


Cynthia Nixon - Danny Mozes - Christine Marinoni



Zvijezda serije "Sex And The City" u kojoj glumi Mirandu, 16 je godina bila u vezi s Dannyjem Mozesom, s kojim ima dvoje djece. 2003. godine par se rastao, a Cynthia objavila kako je zaljubljena u aktivisticu Christine Marinoni. Cynthia i Christine Marinoni vjenčale su se 2012. godine.

Lindsay Lohan - Calum Best - Samantha Ronson



Kad je upoznala britansku reality zvijezdu Caluma Besta, mnogi su se nadali da će se Lindsay Lohan smiriti. Ipak, ostavila ga je 2007. kad je upoznala DJ-icu Sam Ronson s kojom je godinama bila u divljoj i nepredvidivoj vezi punoj prekida i suza. Lohan je nakon završnog prekida medijima rekla kako se ne smatra lezbijkom ni biseksualnom osobom.