Sljedeći mjesec budite brže: BeautyBox rasprodan u rekordnom roku!

Foto: BeautyBox.hr
 
TEK ŠTO je došao na naše tržište, samo nekoliko dana nakon lansiranja - ovomjesečni BeautyBox već je rasprodan!
 
Mjesečna pretplata na kutiju u kojoj se nalaze uzorci, testeri, putna pakiranja i kozmetički proizvodi originalne veličine - pokazala se kao predmet želje brojnih hrvatica. 

>>>Želiš li da ti svaki mjesec stigne BeautyBox, kutija iznenađenja?<<<
 
To možda i ne treba čuditi, obzirom da se kutijica u ovom promo periodu može kupiti po odličnoj cijeni od 83 kune mjesečno, a u njoj nas čekaju minimalno tri proizvoda. Sadržaj nam je još uvijek nepoznat, a tako će i ostati sve do kraja ovog mjeseca kad će BeautyBox biti isporučen svima koji su ga naručili. 

 
Ako ovaj mjesec niste uhvatile svoju kutijicu - zapište u kalendar 1.7. jer tada kreće prodaja za srpanj. 
 
Podsjetit ćemo vas zašto smatramo da je pretplata na BeautyBox savršena stvar:
 
1. Možete birati između pretplate na 3, 6 ili 12 mjeseci. Od kojih SVE uključuju besplatnu dostavu za CIJELU Hrvatsku! Kutijicu je moguće naručiti i jednokratno.
 
2. Ne morate više lutati drogerijama u potrazi za super kozmetičkim proizvodima. BeautyBox tim za vas odabire najbolje s tržišta. 
 
3. Vrijednost samo jednog Beautybox proizvoda nekad je i 5 puta veća od cijene koju plaćamo u mjesečnoj pretplati!! A u kutijici se nalaze minimalno 3 proizvoda!!!
 
4. Kutije su kao stvorene za pospremanje kozmetike, ali i napravljene su tako da savršeno sjedaju jedna u drugu, što znači da nakon što ih skupimo nekoliko - dobit ćemo Beauty ormarić! :)

 
Namjesti alarm 1.7. i požuri na beautybox.hr, kao što već znaš - mjesečne količine su ograničene! 

Nadamo se da ćeš biti jedna od sretnica koje će ga uspjeti uhvatiti.