Šminkerice pozor: Ovako će izgledati ženska kolekcija Versace za H&M!

NAKON što su prije nekoliko tjedana u javnost "iscurile" fotke muške kolekcije "Versace za H&M", napokon je predstavljena i ženska linija koja će se uskoro naći u dućanima ovog popularnog modnog lanca.

Dugo iščekivana Versace - H&M suradnja rezultirala je kolekcijom koja po svom izgledu može stati uz bok originalnim Versace komadima. Kolekcija je prepuna glamuroznih kreacija u odvažnim bojama i uzorcima  koji vrište, a namijenjena je seksi djevojkama koje vole istaknuti svoju ženstvenost.

U kolekciji se nalaze haljine, jakne, hlače, majice i suknje te torbice, cipele i modni dodatci, pa svatko može pronaći nešto za sebe čak i ako se ne usudi odvažiti na lakiranu ružičastu torbu sa zakovicama ili haljinu s leopardskim printom i palmicama.

Kožna jakna i crna koktel haljina komadi su koje svaka moderna cura treba imati u ormaru, a sada će si cure diljem svijeta napokon moći priuštiti da i ti ključni komadi u njihovoj garderobi na sebi imaju potpis Versace.

Bzzz! Naši izvori kažu da će se kolekcija stići i u naše dućane, i to 17.11.2011., pa izaberite svoje favorite i počnite trenirati laktarenje jer se očekuje velika gužva.