Stajling ove Zagrepčanke kombinira dva goruća trenda koji jamče poglede

Foto: Luka Šangulin/Index

OBOŽAVAMO trendove koji olakšavaju odijevanje i istovremeno jamče poglede, a upravo to ove sezone donose takozvani utility kombinezoni.

Inspirirani radničkim odijelima, ali prilagođeni ženskoj figuri, osvojili su strane, ali i domaće fashionistice, iako su se ispočetka oko njih lomila koplja jer ne pristaju baš svima. No detalj koji ih spašava i čini puno laskavijima je vrpca u struku koja ih često krasi pa je to model s kojim ne možete pogriješiti, a u to će vas uvjeriti i jedna stajliš dama koju smo ulovili na zagrebačkoj špici.

Ona je odabrala model u najpopularnijoj maslinastozelenoj boji koji, osim laskave vrpce, krasi i patentni zatvarač - detalj koji, ovisno o tome koliko je otkopčan, može pretvoriti ležerni "radnički" kombinezon u izazovan komad. A da prati trendove, dokazala je i odabirom torbe. Modeli od krzna, kako pravog tako i umjetnog, ove su sezone "must have", a kakve su još torbe u modi, možete doznati OVDJE.

Stajling je upotpunila i bijelim sportskim tenisicama, obućom koja već godinama ne izlazi iz mode i u koju se definitivno isplati uložiti te sunčanim naočalama retro oblika inspiriranim modom iz 60-ih godina prošlog stoljeća čiji je utjecaj na ovogodišnje trendove vidljiv i u hit modelima čizama