Što muškarci misle o nama: U klubu

KLUB je mjesto u kojem je moguće upoznati dobrog frajera, ako imaš na umu da svojim ponašanjem uvijek privlačiš određenu vrstu, a odbijaš onu drugu. Sve je u tome kakav dojam ostavljaš, pa ako do sada nisi imala uspjeha u pronalasku pravog frajera u klubu, možda privlačiš krivu sortu. Evo što oni misle o nama dok nas promatraju.

Odjeća (ne) čini čovjeka

Muškarac će na temelju tvoje odjeće ocijeniti kakva si djevojka. Cure koje se oblače seksi su privlačne, ali postoji tanka granica između seksi odijevanja i onog jeftinog stila, a cura koja djeluje previše jeftino i provokativno privlačiti će muškarce koji su zainteresirani samo za kratku zabavu. Dekolte, minica i puno parfema možda će ti osigurati njegovu pažnju za jednu noć i nekoliko besplatnih koktela, ali budi sigurna da te takav tip neće upoznati s roditeljima.

Pleši kao da te nitko ne gleda


Ples bi trebao biti slobodan i opušten, način na koji se oslobađamo i pokazujemo svoju osobnost; provokativan i divljački ples možda jest zabavan u krugu tvojih prijateljica, ali budi sigurna da ćeš njime privući samo tipove koji ne traže ništa ozbiljno. Jako je seksi ako djevojka zna izvesti nekoliko koraka tipičnih za striptizetu, ali pravi tip nikada neće tražiti djevojku koja takve korake pokazuje u javnosti. Djevojka koja divlja po plesnom podiju može mu djelovati kao potencijalna neugodna situacija na svadbi ili poslovnom domjenku, pa se tip može bojati da ćeš ga osramotiti pred prijateljima ili kolegama. Ne kažemo da se ne smiješ opustiti na plesnom podiju, jer je cura koja uživa u glazbi jako seksi, samo kažemo kako na previše provokativan ples gledaju dečki.

S kim pričaš


Tipovi promatraju tvoj način ponašanja, što uključuje i ljude s kojima pričaš. Djevojka koja je komunikativna i nasmijana biti će seksi svakom tipu, ali ona koja očito flertuje sa tipovima kako bi dobila što više besplatne cuge biti će im nezanimljiva (barem kada je riječ o tipu za vezu). Ako uoči da se družiš s ljudima iz koristi, može uletiti i ponuditi ti piće, ali takav je tip najčešće samo zainteresiran za seks na jednu noć.

Kako se ponašaš

Cure koje u klub ulaze vidno alkoholizirane, teturajući ili derući se zajedno sa prijateljicama privući će tipove, ali ne one prave. Skupina alkoholiziranih djevojaka biti će pravi magnet za skupinu alkoholiziranih frajera koji ne mogu osvojiti niti jednu trijeznu curu, a iako ćeš možda otići s nekim od njih kući, vjerojatno nećeš biti zadovoljna izborom sljedeći dan. Cura koja je elegantna, lijepo miriše i izgleda djelovati će moćno čak i ako se ne pokušava istaknuti, a pravi muškarci će ju itekako primijetiti.