Što se to događa između Rite Ore i zauzetog Conora McGregora?

Foto: Instagram, Getty

SLAVNI borac poznat je po tome što voli provocirati javnost.

Prije nekoliko dana britanska pjevačica albanskih korijena Rita Ora našla se na udaru bijesne javnosti zbog druženja s UFC-ovim borcem Conor McGregorom tijekom dodjele Fashion nagrada u Londonu.
 

Duo se čitavu noć nije odvajao jedno od drugoga te se veselo naslikavao, a pjevačicu su odmah prozvali "droljom" jer dotični već 9 godina ljubi svoju djevojku Dee Devlin s kojom je početkom godine dobio i sina, a njegovi ju fanovi obožavaju jer ga je voljela i kada nije imao apsolutno ništa.

 
Fanovi su ostali zgroženi njihovim "preintimnim" pozama na fotografijama te opisima ispod slika, kao što je onaj "spoj".
 
 
"Spoj s oženjenim muškarcem? Ovo se tebi stalno događa, ha dušo?", "Ovo je baš slatko za njegovu ženu i dijete. Malo poštovanja, može" i "Jedan od 1000 koje si poševila", samo su neki od komentara upućenih Riti, dok su Conoru poručili: "Doma imaš fini irski odrezak, nemoj jesti u McDonald'su." Kako god bilo, Rita o svemu danima mudro šuti, no ulje na vatru dodao je sam Conor.
 
 
Dotični je tako sinoć tulumario u jednom noćnom klubu u Londonu, gdje je usred večeri primio mikrofon te zamolio sve prisutne u klubu da nazdrave u Ritino ime.
 
I dok neke zvijezde pametno šute kada krenu takve glasine, Conor čini se ne zna držati jezik za zubima, čak ni kada je u pitanju čast njegove partnerice.