Stvari koje nam smetaju kod muškaraca s bradom

NEKE je žene obožavaju, neke je ne mogu smisliti, no jedno je sigurno: muška brada nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Neovisno o obliku i duljini, bradama je zajedničko nekoliko karakteristika koje volimo, ali i nekoliko onih koje nas izluđuju.

Dlake u umivaoniku

Svaka je žena barem jednom u životu vodila razgovor o dlakama u umivaoniku sa svojim tipom. Muškarci vole ostaviti ostatke svoje brade posvuda, a ne znamo je li stvar u lijenosti ili nečem drugom, no dlake u umivaoniku nas jednostavno živciraju.

Pikava brada

Bradica od nekoliko dana može biti jako seksi, no proces rasta je težak za žensko lice. Svako se ljubljenje zbog oštre brade pretvara u bolnu i neugodnu aktivnost, pa bismo radije pustile svog tipa na miru dok dlake ne omekšaju.

Predomišljanje

Muškarci se često ne mogu odlučiti bi li htjeli imati bradu ili ne, a taj ih period pogađa svakih par mjeseci kada ipak odluče pustiti bradu i mučiti nas pričama o tome kako ju je ipak teško održavati. Čohanje i prigovaranje zna biti jako iritantno, ne samo za njega, već i za nas koje mu moramo davati podršku pri odlukama.

Hrana u bradi

Brada privlači svaku mrvicu kruha, svaku kapljicu vode, a iako je to samo hrana, može biti jako odvratno vidjeti tipa sa senfom u busenu dlaka. Na ovakve je stvari gotovo nemoguće konstantno paziti, a ovo je razlog zašto ponekad stvarno mrzimo mušku bradu.