Šuška se kako Adriana Lima glumi ljubav s novim dečkom

Foto: Instagram

BRAZILSKA ljepotica od razvoda ima vrlo buran ljubavni život.

Riječ je o manekenki i Victoria's Secret anđelici Adriani Limi koja u posljednje vrijeme puni novinske stupce samo ljubavnim zavrzlamama.

Nakon razvoda od srpskog košarkaša Marka Jarića 2014. godine, s kojim ima i dvije kćeri, Adrianu su mnogi povezivali s nekoliko muškaraca.

Tako su tu bili glumac Scott Eastwood, voditelj i producent Ryan Seacrest, ali i Julian Edelman, igrač američkog nogometa Matt Harvey te igrač bejzbola Joe Thomas. Kako se šuška, Lima je svoj trojici slomila srca, a Matta i Juliana uvukla je i u ljubavni trokut koji je najviše koštao zaljubljenog Matta.


Naime, njega je ostavila tako što su fotografije nje i Juliana obišle svijet pa je ovaj propustio utakmicu svoje ekipe i zaradio suspenziju. No na kraju se crnokosa zavodnica riješila i Juliana, da bi po novom našla utjehu u 35-godišnjem turskom piscu Metinu Hari, od kojeg se u posljednje vrijeme ne odvaja.

I on je turskim medijima potvrdio vezu, no sve su glasnija šuškanja kako se radi isključivo o predstavi za javnost, točnije o promoviranju Metinova rada. Navodno manekenka duguje uslugu jednom njihovom zajedničkom prijatelju iz Turske koji je producent i koji je htio potaknuti njegovu karijeru.

Golupčići i dalje mudro šute, no činjenica je da neće zauvijek moći glumiti.