Trendi komadi koje možete nositi dok je vruće bez pokazivanja nogu

Instagram

TEMPERATURE su ovih dana naglo porasle i vrijeme je tipično ljetno.

Ako se za to niste pripremile, odnosno niste depilirale noge ili vas je sram pokazati blijedu kožu, imamo nekoliko modnih prijedloga za vas u kojima ne morate otkriti noge. Na vašoj strani su čak tri proljetno-ljetna trenda koji vam dopuštaju da i dalje šetate neobrijanih nogu, bez da se "kuhate" na vrućini. A osim što će vam ovi komadi olakšati život na visokim temperaturama, osigurat će vam i stilske bodove.

Široke hlače

Ovih dana zaboravite na skinny traperice i druge uske modele hlača u kojima će vam biti samo još vruće i zamijenite ih hlačama sa širokim nogavicama koje su u modi još od prošle jeseni. Odaberite neki model od lagane tkanine, s prugicama, cvjetićima, točkicama ili, ako niste obožavateljica šarenila, jednobojne, a želite li biti potpuno u skladu s trendovima, nabavite kompletić s dugačkim hlačama.

Kombinezon

Kombinezoni su ove sezone gotovo jednako popularni kao i haljine, a u nekom lepršavom modelu s dugačkim ili tričetvrt nogavicama i bretelama ili kratkim rukavima lako ćete podnijeti vrućinu i pri tome izgledati jako stajliš, bez puno mozganja oko slaganja kombinacije.

Maxi haljina/suknja

Haljine i suknje maxi i midi dužine ove su sezone popularnije od minica, iako i one nikako ne izlaze iz mode, a u dugačkim modelima osjećat ćete se kao da ste gole, bez da otkrijete noge. Najviše stilskih bodova osigurat će vam maxi haljina na točkice, a kul ćete izgledati čak i u dugačkoj suknji od trapera.