Victoria's Secret napokon ima prvog pravog plus-size modela

Foto: Instagram

NAKON što su Barbaru Palvin, manekenku koja već neko vrijeme nosi njihove kultne revije, prozvali svojim plus-size modelom, njihova publika na to nije dobro reagirala pa je direkcija Victoria's Secreta napokon odlučila zaposliti pravu plus-size manekenku. 

Ali Tate-Cutler je prva manekenka koja se pojavila kao zaštitno lice nove linije donjeg rublja ovog slavnog brenda koja nosi veličinu 14 što je, prevedeno u europske brojeve, konfekcijski broj 44. 

Manekenka je ovu uzbudljivu vijest objavila na svojem Instagram profilu te i sama istaknula da je prva i jedina manekenka Victoria's Secreta koja nosi broj 44. Istaknula je za E! News da je jako uzbuđena zbog ovog posla te da smatra da je ovo korak u pravom smjeru za Victoria's Secret jer će se sada znatno više žena moći poistovjetiti s njihovim kampanjama i onim što nude. 

 

Mnogi korisnici Instagrama pozdravili su ovaj potez brenda koji se još uvijek nalazi pred bankrotom i koji pokušava pronaći sve moguće načine da se izvuče iz te nezgodne situacije. Podsjetimo, Victoria's Secret je ove godine zaposlio prvu transrodnu manekenku, a osim toga su prekopirali cijelu kolekciju drugog brenda i prodavali je kao svoju