Više nije tajna tko će dizajnirati vjenčanicu Meghan Markle

Foto: Getty

OKLADE su zatvorene.
 
Iako se šuškalo da će Meghan Markle za vjenčanje s princom Harryjem izabrati haljinu modne kuće Alexander McQueen, koja potpisuje i vjenčanicu njene buduće šogorice Kate Middleton, te glasine nisu bile točne. Potaknuo ih je iznenadan velik interes za dizajnersku kuću na britanskim kladionicama, no oklade su sada zatvorene jer se napokon zna čiju će vjenčanicu nositi buduća mladenka.
 
 
Meghan je izabrala haljinu londonske modne kuće Ralph & Russo, kako navodi The Daily Express. Riječ je o ekskluzivnoj modnoj kući koja prima samo one klijente s kojima je dogovorila sastanak, a njihovu slavnu klijentelu čine Beyonce, Gwyneth Paltrow, Rihanna, Angelina Jolie i brojne druge zvijezde s A-liste. Cijene njihovih vjenčanica kreću se od 30 tisuća do 320 tisuća funti.
 
Meghan je haljinu Ralph & Russo, crnu polu-prozirnu, nosila i na službenim zaručničkim fotografijama, a njena cijena je 56 tisuća funti.
 
Ono što ostaje nepoznanica jest kakvu će vjenčanicu Meghan odabrati, a za to ćemo se morati ipak strpjeti do vjenčanja, koje je zakazano za 19. svibnja.