Vježbe za seksi grudi

MALE, velike ili srednje, grudi su nešto na što uvijek obraćamo pozornost, a njihova ljepota najčešće se mjeri stupnjem zategnutosti. Neki će reći da više vole prirodne, neki preferiraju silikonske grudi, ali većina muškaraca i žena će se složiti : grudi bez forme koje vise svaka na svoju stranu rijetko su privlačne. Iako same grudi nije moguće vježbati, postoje brojne vježbe za mišiće koji drže grudi, a uz malo truda možeš postići impresivne rezultate i podignuti grudi, koje će bolje izgledati i tebi, a i drugima.

Vježba s laktovima

Prisloni ruke na kukove, kao manekenka koja pozira, i držeći leđa uspravno pokušaj spojiti laktove iza leđa. Ostani tako desetak sekundi, a cijelu vježbu izvodi polako, kako bi što bolje istegnula mišiće. Ponovi nekoliko puta.

Pritisni zid

Nasloni se na zid, te dlanovima stisni što jače, kao da ga pokušavaš odgurnuti od sebe. Drži nekoliko sekundi, a ako ti nije teško, optimalno je ostati u toj poziciji desetak sekundi, i ponoviti nekoliko puta.

Rukuj se sama sa sobom


Dlanove prinesi grudima i spoji ih kao da se rukuješ sama sa sobom, te ih pritišći jedan u drugi u trajanju od oko 5 sekundi. Ponovi nekoliko puta.

Šakom u bradu

Spoji šake kod brade i pritišći jednom u drugu oko 5 sekundi. Ponovi desetak puta.

Sklekovi


Omražena vježba većine žena nažalost je nezaobilazna ako želiš učvrstiti grudi. Možeš izabrati između muških i ženskih sklekova, a ako misliš zabušavati, sjeti se kako dobro će tvoje grudi izgledati ako izdržiš tih par minuta mučenja.