Will Smith počastio Calvina Harrisa komplimentom, ali i ljubavnim savjetom

Foto: FameFly, Instagram

PJEVAČ i glumac u sretnom je braku već 19 godina.

Will Smith nedavno je s obitelji, suprugom Jadom i sinom Jaydenom, proslavio 18. rođendan svog sina, a tom prilikom se našao u londonskom Finsbury Parku, na Wireless festivalu, na kojem je nastupio i odnedavno slobodni Calvin Harris.  
 
Glumac i pjevač na pozornici se tako pojavio kao gost iznenađenja, a nakon Calvinovog nastupa, Will je 32-godišnjem DJ-u udijelio kompliment, ali i ljubavni savjet.
 
 
"Ovo je bilo odlično. Sad mi je jasno zašto svaka žena na planeti želi biti gospođa Harris", započeo je Will, a zatim nastavio. "Budi opušten i dostupan, dok ne počneš osjećati da je sve kako treba biti. Znat ćeš točno kada je to."
 
Iako vjerujemo kako Calvin neće imati problema s osvajanjem cura, u čijem je društvu konstantno otkad je slobodan, čini se kako ne želi baš svaka cura biti gospođa Harris. Barem ne Taylor Swift, koja ga je napucala nakon samo 15 mjeseci veze, zbog britanskog glumca Toma Hiddlestona.
 
 
Od tada, Calvin je uglavnom u studiju, na gažama ili u noćnim klubovima, gdje tulumari s brojnim ljepoticama, a prošlog vikenda, jedan je poznati klub u Londonu, napustio u ranim jutarnjim satima s pjevačicom Nicole Scherzinger, koja je na njegovu žalost, sretno zaljubljena.
 
S druge strane, Will i Jada Pinkett u skladnom su braku već 19 godina te imaju dvoje djece. A koju će ljepoticu Calvin odvesti pred oltar, čini se kako ćemo još morati pričekati, kako bi saznali...