Wow! Meghan Markle obara s nogu u elegantnoj crnoj haljini

Foto: Getty Images

SINOĆ je u Londonu održana dodjela nagrada British Fashion Awards na kojoj se pojavila i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle.

Lijepa trudnica bila je i posebna gošća jer je dodijelila nagradu za najboljeg britanskog dizajnera, a za tu se priliku posebno skockala.

Embed from Getty Images

Nosila je prekrasnu baršunastu crnu večernju haljinu s jednim otkrivenim ramenom svoje omiljene modne kuće Givenchy koja potpisuje i njenu vjenčanicu i čijoj je glavnoj dizajnerici Clare Waight Keller sinoć uručila nagradu.

Embed from Getty Images

Uska haljina je naglasila njen zaobljeni trbuščić, ali i sjajnu figuru trudnice, a prorez na donjem dijelu otkrio je njene prekrasne zlatne sandale s potpisom dizajnerice Tamare Mellon koje je bojom uskladila s nanizanim narukvicama i malim okruglim naušnicama te dokazala da su crni baršun i zlato kombinacija iz snova.

Embed from Getty Images

Ovoga puta je svoju prepoznatljivu nisku razbarušenu punđu zamijenila za njenu zalizanu varijantu koja se sjajno uklopila uz elegantni outfit te je šminkom samo naglasila oči, što je bilo dovoljno da zablista, a detalj koji nas je posebno iznenadio bio je crni lak na njenim noktima.