Zaboravite bijele čizme. Skockana mama iz Zagreba pronašla je efektniji model

Foto: Luka Šangulin/Index

IAKO ih donedavno gotovo nitko nije nosio, s dolaskom hladnijih dana svi su poludjeli za bijelim čizmama pa im, očekivano, nisu odoljele ni poznate Hrvatice. One su obilježile i modu 60-ih godina, a hitom “These boots are made for walking” opjevala ih je i Nancy Sinatra. Sada su se vratile na velika vrata te su ekspresno zauzele vodeće mjesto na modnoj ljestvici.

Ipak, dame koje vole modu, ali ne vole trendove koji su okupirali ulice te se uvijek nastoje istaknuti u masi mogle bi se preko ušiju zaljubiti u jednako efektan model čizama koji je jedna zgodna mama proteklog vikenda prošetala zagrebačkom špicom.

Radi se o prljavobijeloj nijansi koju je također nemoguće ne primijetiti na čizmama, ali je ipak manje napadna od bijele, a i lakše ju je kombinirati. 

A ako vam nedostaje ideja, isplati se kopirati i look ove mame te prljavobijele čizme iskombinirati sa zanimljivim kompletom. Široke hlače visokog struka te odgovarajuć kimono s puf rukavima odlično su se uklopili uz jednostavnu bijelu dolčevitu. Kao točka na "i" njezinom stajlingu došla je Gucci torba, a riječ je o modelu Rajah za koji je potrebno izdvojiti 2400 dolara (oko 16.200 kuna).