Zbog zgodne Zagrepčanke poželjet ćete odmah kupiti identične traperice

Foto: Luka Šangulin/Index

AKO vam je dosadio uski kroj traperica koji posljednjih godina vlada ulicama - imamo odlične vijesti. Na modnom horizontu pojavio se jedan dobro znan, ali pomalo zaboravljen, model koji polako ponovno osvaja srca trendseterica.

Riječ je o trapericama trapez kroja

Nema tog modela hlača koji će vizualno suziti vaše noge i izdužiti ih kao trapezice. Mogu se kombinirati uz sve, a odlično izgledaju i na štikle i na ravnu obuću te su pravi hit među ljubiteljicama retro stila.

Bilo je samo pitanje trenutka kada će se odjevni komad koji je obilježio modu sedamdesetih ponovno vratiti na velika vrata pa su i Zagrepčanke spremno dočekale njegov povratak. Tako je nedavno zgodna dama sa zagrebačke špice u njima ukrala sve poglede, a sada je to pošlo za rukom i još jednoj.

Ovog puta riječ je o klasičnom modelu trapez-hlača koji ističe ženstvene obline i izdužuje noge, a odlično se uklapa u dnevne, kao i večernje kombinacije. Ipak, s ovim hlačama treba biti posebno oprezan. Model koji ne odgovara vašoj liniji tijela mogao bi vas vizualno skratiti, što vjerojatno nije efekt koji želite postići.  No, ova dama ih je vješto uklopila u poslovni stajling, kombinirajući ih uz košulju te modne dodatke s dizajnerskim potpisom.

Nude štikle uskladila je s torbicom u istoj nijansi. Riječ je o modelu Nile iz Chloe kolekcije za koji je potrebno izdvojiti 1.185 eura (oko 8.770 kuna). 

Kao točka na "i", njenom stajlingu, došle su sunčane naočale iz Chanelove kolekcije koje se prodaju po cijeni od 585 eura (oko 4.330 kuna).