Adidas ima novu kolekciju The Simpsons. Pogledajte modele

Foto: adidas.com/adidas.com.br/stockx.com/klekt.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani. 

ZA POPULARNU obitelj s malih ekrana Simpsoni, autora Matta Groeninga, može se reći da je nadmašila svoj dvodimenzionalni format tijekom posljednje 34 godine. S obzirom na veliku popularnost, ne čudi što se likovi iz Simpsona posvuda pojavljuju, pa i na modnim komadima i dodacima poput čarapa, satova, tenisica... 

adidas se tako drugi put ove godine okrenuo Simpsonima i izbacio još jednu kolekciju koja će se zasigurno svidjeti fanovima. U najnovijoj kolekciji Homer dobiva još jednu tenisicu, ovaj put NMD model, posvećenu isključivo njemu. No tu su i adiFOM tenisice s motivom oblaka i Forum Low tenisice s motivom prepoznatljivog dnevnog boravka obitelji Simpson. 

adidas NMD G1 Homer Simpson

Kao što smo već pisali, Homer se ranije ove godine pojavio na jednom adidasovom modelu Stan Smith, a sada se nalazi na tenisicama NMD G1. One su upečatljive žute boje, a Homer viri na bočnoj strani pored prepoznatljive tri crte. Na jeziku se nalazi Homerova krilatica "d'oh". 

adidas adiFOM Superstar Clouds

Oblaci na plavoj pozadini također su prepoznatljiv motiv koji se povezuje sa Simpsonima, a adidas je odlučio svoju adiFOM siluetu "obući" u njih. Na bočnim stranama modela nalaze se prepoznatljive tri crte sportske marke. 

adidas Forum Low Living Room

Iako je žuti model upečatljiviji, titulu najšarenijeg modela u kolekciji odnosi Forum Low, koji dolazi s motivom dnevnog boravka obitelji Simpson. Antilop, koža, samt i šenil spojeni su preko gornjeg dijela tenisica kako bi uhvatili dio kućanstva Simpsonovih.

Svi ovi modeli dostupni su preko adidasove internetske stranice i odabranih trgovina. Mi smo ih našli na stranicama poput StockX i Klekt. Homerove NMD G1 tenisice na StockX-u koštaju od 170 eura naviše, dok adiFOAM model s oblacima kreće od 120 eura. Cijena Forum tenisica s motivom Simpsonovih na Klektu je od 227 eura naviše. 

Pročitajte više