Ako volite knjige, imamo idealne društvene igre za vas

Foto: amazon.de/amazon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ste veliki ljubitelji knjiga, onda se apsolutno morate dočepati ovih društvenih i kartaških igara.

Ove igre su sjajan način da svoju ljubav prema knjigama učinite društvenijom. Ove društvene igre ​​o knjigama možete igrati s drugim ljubiteljima knjiga. Razgovarajte o svojim omiljenim knjigama, izmislite vlastite priče, skupljajte knjige za svoju fantazijsku knjižnicu. Sve to i mnogo više moguće je s ovim igrama koje donosimo u nastavku.

Udaja za Gospodina Darcyja 

Udaja za gospodina Darcyja je zabavna kartaška igra za ljubitelje Jane Austen. No čak i oni koji nisu toliko upoznati s djelima Jane Austen zabavit će se uz ovu smiješnu i zabavnu igru ​​spajanja partnera. U originalnoj igri igrate lik iz Ponosa i predrasuda Jane Austen. Plesat ćete s udvaračima, ići na zabave, sabotirati prijatelje i na kraju pokušati dobiti prosidbu. Ili možete postati stara djevojka i pokušati uspjeti tako što ćete postati poznati pisac, piše Book Riot.

Udaja za Gospodina Darcyja, cijena je 78.18 € (589.05 kn)

Papercuts: Party igra za nepristojne i načitane

Papercuts se hvali da je to igra koju bi književni velikani poput Kurta Vonneguta, Jamesa Baldwina i Virginije Woolf igrali da su svi zajedno u sobi. Djelitelj polaže karticu pitanja i svaki igrač mora ispuniti prazninu s jednom od pet karata s odgovorima u ruci. Ono što slijedi je beskrajna petlja urnebesnih književnih šala. Sljedeći put kada se vi i vaši prijatelji ljubitelji književnosti okupite na društvenim igrama, pokrenite ovu kartašku igru.

Papercuts, cijena je 20.56 € (154.91 kn)

Mystery Mansion 

Mystery Mansion zahtijeva puno mašte, ali je super zabavan. Ova igra uključuje 20 slikovnih kartica koje se mogu postaviti bilo kojim redoslijedom kako bi se ispričale jedinstvene priče. Ilustracije na ovoj kartici su prekrasne, a upute uključuju ideje za nekoliko različitih igara s pričanjem priča, nudeći beskrajno igranje sa samo nekoliko kartica.

Mystery Mansion Cards, cijena je 18 € (135.62 kn)

Pročitajte više