Anne Hathaway svojim odvažnim izdanjem zaustavila promet u New Yorku

Foto: Profimedia/zalando.hr/asos.com/mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA njujorškoj premijeri filma The Idea of You, koja se održala 29. travnja u Lincoln centru, Anne Hathaway privukla je pozornost u zapanjujućoj crvenoj Versace haljini koja je, kako navodi Vogue, zaustavljala promet.

Haljina bez naramenica ističe se odvažnim izrezima, uskim gornjim dijelom u stilu korzeta te gracioznim šlepom. Hathaway je podigla svoj izgled blistavim dijamantnim nakitom Bulgari i crvenim Manolo Blahnik baršunastim salonkama.

Mnoge je oduševila

Ova kombinacija izazvala je salvu pohvala na internetu. "Volim Anne. Izgleda nevjerojatno", "Divno joj stoji crveno", "Tako je lijepa", "Obožavam njezinu haljinu", "Ubojita haljina", "Kakva haljina, obožavam je", "Ona je nestvarna", "Princeza", samo su neki od komentara na Instagramu.

Crvena haljina kakvu je nosila nije trenutno dostupna za kupnju na službenoj Versace stranici, ali smo našli slične opcije u online trgovinama high-street brendova i izdvojili ih ispod.

*Klikom na artikl bit ćete preusmjereni u trgovinu.

U par dana izmijenila četiri impresivna outfita

Glumica zadnjih nekoliko dana aktivno promovira svoj novi film, i to pojavljivanjima u TV emisijama i na crvenim tepisima povodom projekcija. Svoj stilski niz započela je 28. travnja, kada se na projekciji romantične komedije pojavila u kožnom izdanju Ralpha Laurena.

Prije premijere viđena je u monokromatskim izdanjima. Prvo je nosila bijeli Patou komplet koji se sastojao od mini haljine, crop sakoa, a izgled je zaokružila torbicom bijele boje istog brenda. Kasnije tijekom dana transformirala se u urbanu sirenu u akvamarin plavom Simkhai outfitu koji se sastojao od majice bez rukava i suknje. 

Sve modne kombinacije koje je nosila glumica je pokazala u videu na svom Instagram profilu. Možete ga vidjeti ispod.

Pročitajte više