Billie Eilish i Nike kreirali su najcool tenisice

Foto: footshop.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MLADA glazbena senzacija Billie Eilish i sportski div Nike predstavili su svoju najnoviju kolekciju tenisica. Nakon uspješnih prethodnih suradnji, uključujući popularne modele poput Air Force 1, ova najnovija kolekcija, nazvana Alpha Force Low x Billie Eilish, baca novo svjetlo na klasičan sportski izgled.

Jedinstvenost njezinog stila prepoznatljiva je u svakom detalju ovih tenisica. Svojim karakterističnim predimenzioniranim i opuštenim pristupom Billie je uspjela stvoriti estetiku koja kombinira ulični šarm i ženstvenu sofisticiranost. Alpha Force Low modeli nisu iznimka. Ove tenisice ističu se kožnim niskim gornjim dijelom naglašavajući udobnost i izdržljivost, što je ključno za svakodnevnu uporabu.

Kolekcija je inspirirana košarkaškim stilom iz 80-ih

Ono što čini ovu suradnju još posebnijom je Billiena posvećenost održivosti. Kao veganka, ona je pažljivo pristupila odabiru materijala kako bi osigurala da kolekcija odražava njezine vrijednosti. Sintetička koža i reciklirana poliesterska podstava samo su neki od koraka koje je poduzela kako bi kolekcija bila ekološki osviještena.

Dizajn Alpha Force Low x Billie Eilish tenisica predstavlja suptilan spoj prošlosti i sadašnjosti. Inspirirana košarkaškim stilom iz 80-ih, ova kolekcija donosi svjež i suvremen izgled koji istovremeno odaje počast sportskom naslijeđu.

Tenisice su dostupne u klasičnoj crnoj i crvenoj boji pružajući izbor za različite stilove i prilike. Cijena tenisica je 130 € (979.49 kn), a možete ih vidjeti ovdje (većina brojeva je rasprodana, ali možete uključiti obavijesti o ponovnoj dostupnosti veličine).

Pročitajte više