Birkenstock upravo lansirao novi model sandala. Evo kako izgleda

Foto: birkenstock.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BIRKENSTOCK je predstavio novi model sandala Shinjuku. Dostupne u bijeloj, zelenoj, crnoj i zemljanosmeđoj boji, ove sandale savršene su za ljetne dane.

Izrađene su od mješavine materijala, a gornji dio je od nubuk kože u kombinaciji s tkaninom. Sandale su zadržale tradicionalni pluteni uložak Birkenstocka osiguravajući prepoznatljiv komfor i kvalitetu. Krasi ih robusniji potplat, a opremljene su i kopčama koje su otporne na hrđu.

Funkcionalne i lijepe

Ove sandale idealan su izbor za one koji traže svestranu obuću prikladnu za avanture u prirodi, ali i duge šetnje gradom jer savršeno spajaju praktičnost s estetikom. Model Shinjuku, koji objedinjuje funkcionalnost i stil, dostupan je na službenoj web stranici Birkenstocka po cijeni od 210 eura.

Birkenstock Shinjuku, 210 eura
Birkenstock Shinjuku, 210 eura
Birkenstock Shinjuku, 210 eura
Birkenstock Shinjuku, 210 eura

Pročitajte više