Casio je predstavio Stranger Things sat koji budi nostalgiju za 80-ima

Foto: casio.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IZNIMNO popularna Netflixova serija Stranger Things osvojila je mnoge, a neke učinila nostalgičnima za 80-ima. Casio je pak odlučio dovesti dašak 80-ih na zapešća ljudi te je predstavio novi Casio A120WEST inspiriran upravo tom hit serijom. Casio ga naziva "ljubavnim pismom klasicima 80-ih koji su osvojili generacije".

Ako ste posjedovali Casio sat iz te generacije, ovaj model bi vas mogao podsjetiti na njih. Zapravo, Casio kaže da su njegovi vlastiti satovi iz tog doba bili inspiracija za ovaj sat. Iz tvrtke kažu da brojčanik sata prikazuje svijet Stranger Thingsa i njegove likove.

Postoji Demogorgon koji se pojavljuje u samom središtu sata ispod zaslona, ​​a tu je i zabavni element - pritiskom na gumb LED svjetla prikazuje se naziv emisije ispisan naopako. Sa stražnje strane sata pronaći ćete logotip Stranger Things kao i sve uobičajene detalje uključujući logotip koji pokazuje da je A120WEST vodootporan.

Bit će globalno lansiran

Casio kaže da je ocijenjen za "svakodnevnu upotrebu" pa možda nije preporučljivo plivati s njim. Tehničke sitnice uključuju činjenicu da sat ima i kućište i remen od smole. Značajke uključuju štopericu, dnevni alarm, signal za svaki sat, automatski kalendar i pozadinsko osvjetljenje. 

Što se tiče trajanja baterije, standardni CR1616 će navodno držati ovaj Casio s temom Stranger Things u radu oko tri godine, što je solidno. Prema pisanju stranih medija, ova posebna suradnja između Netflixa i Casija bit će puštena u prodaju u lipnju, a očekuje se lansiranje u cijelom svijetu. Cijena za sada nije poznata, ali strani mediji pišu o cijeni od 87 dolara (81 euro). Više o satu možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više