Domaći brend oduševio naušnicama koje slave hrvatsku tradiciju

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOMAĆI brend Kragrlica u ponudu je prije koji dan uvrstio novi komad - zlatne naušnice s motivom Vučedolske golubice. 

"U ove delikatne naušnice utkali smo simbol vučedolske kulture koji će nas povezivati s prekrasnom povijesnom baštinom koju imamo iza sebe. Željeli smo oplemeniti dizajn naušnica, no da ipak zadrže povijesnost - stoga smo golubicu, odnosno jarebicu, smjestili u oblik koji podsjeća na drevne kamene novčiće", napisao je brend na Instagramu. 

"Nešto posebno, svaka čast"

Naušnice imaju pozlatu koja im daje eleganciju i delikatnost, a brend je najavio da priprema još neke komade, koji će se pridružiti ovim naušnicama u narednim mjesecima.

Ove naušnice su se mnogima svidjele, što su i izrazili u komentarima. "Ajme, ajme!", "Fenomenalno", "Predivno", "Konačno nešto od nakita iz moga kraja. Volim ja i nosim i dubrovačke i splitske, ali ove oduzimaju dah", "Odlična izvedba", "Nešto posebno, svaka čast", "Divne", "Wow! Bravo za ideju". 

Naušnice se zovu Love Doves i koštaju 37.03 eura (279 kn), a možete ih vidjeti ovdje

Pročitajte više