Poznato je kad stižu nove tenisice Travis Scott x Air Jordan

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRAVIS Scott priprema nove tenisice Air Jordan 1 Low OG u "Olive" iteraciji. Krajem veljače ovo je bila samo glasina, no sad je ta glasina potvrđena kao istinita, a dostupne su i prve fotografije ovih modela, primarno na društvenim medijima, gdje su prikupile mnogo reakcija.

U prodaji od sljedeće godine

Baza tenisica izrađena od brušene kože dolazi u zelenoj boji s bijelim detaljima. Ističu se i crvene oznake na peti i jeziku, kao i crne kožne oznake Swoosh. Oznake su obrnute u uobičajenom stilu suradnje između Scotta i brenda. 

Očekuje se da će izdanje biti dostupno u proljeće 2025. putem Nike SNKRS-a i odabranih trgovaca.

"Trebam ih?", "Tako su fora", "Izgledaju kao Golf, ali s crnom oznakom", "Trebam," "Sviđaju mi se", "Ništa posebno za Travisa", "Svako novo izdanje sve više izgleda kao prethodno", "Dobre su" neki su od komentara na Instagramu.

Pročitajte više