FOTO Na prodaju je stan u centru Trešnjevke od 35 kvadrata za 105.000 eura

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZAGREBAČKA Trešnjevka jedna je od traženijih lokacija u Zagrebu zbog relativne blizine centra, a mi smo upravo u tom naselju na Index Oglasima pronašli adaptirani stan od 35 kvadrata koji se prodaje za 105.000 eura (791.123 kn). Radi se o stanu u sklopu kuće, odnosno o zasebnom dvorišnom objektu koji se nalazi u prizemlju.

U oglasu navode da se stambeni prostor nalazi u centru Trešnjevke, udaljen 100 metara od okretišta tramvaja Remiza. U blizini su škola, vrtić i ostali sadržaji. Stan se sastoji od open space prostora u kojem su smješteni dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja, zatim od hodnika, kupaonice i spavaće sobe.

Stan je adaptiran i namješten novim namještajem

Stan je i adaptiran u par navrata, prva adaptacija je bila 2021. godine kada su promijenjene instalacije, podovi i keramika, postavljena unutarnja termoizolacija i zamijenjena pvc stolarija. U oglasu ističu da je stan opremljen potpuno novim namještajem i uređajima.

Grijanje je na struju s Vaillant štednim radijatorima te su postavljeni novi klima-uređaj i protuprovalna vrata. 2023. je postavljena termo fasada te je krovište iznad objekta potpuno obnovljeno. 

Oglašivač ističe da stanu pripada pravo na korištenje zajedničkog spremišta od 3.4 kvadrata i terase od 6.93 kvadrata ispred objekta. Također, napominje da je vlasništvo uredno i da je moguća kupovina kreditom. Oglas možete vidjeti ovdje.

Index Oglasi

Pročitajte više