Gwyneth Paltrow pokazala svoju kupaonicu. Jedan materijal posebno privlači pažnju

Screenshot/Foto: Profimedia/Instagram/zara.com/reserved.com/sinsay.com/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U NEDAVNOM videu na Instagramu, glumica Gwyneth Paltrow je pokazala svoju kupaonicu. Svijetla je i uredna, s puno mjesta za pohranu i metalnim detaljima. Ali ono što je privuklo pažnju svima je mramor koji prevladava u njezinoj kupaonici. Koristi ga za radne površine i ormariće, što prostoru daje luksuzan izgled. Paltrow kaže da želi da kupaonica bude opuštajuće mjesto, a mramor joj pomaže u tome. Mnogi ljudi vole mramor jer izgleda elegantno i pruža luksuzni dojam.

Courtney Cole, dizajnerica interijera, rekla je za časopis Homes&Gardens da mramor daje kupaonici bezvremenski luksuzan izgled. "Prirodni uzorci u kamenu čine materijal elegantnim i smirenim, što ga pak čini popularnim izborom u luksuznim hotelima i toplicama te u brojnim kupaonicama", dodala je.

Ako i vi želite takav izgled u svojoj kupaonici, možete pronaći komade od mramora koji će vam pomoći postići isti efekt.

Kupaonski dozator pravokutnog oblika od sivog mramora, cijena je 25.99 eura
Mramorni dozator sapuna, cijena je 27.99 eura
Držač četkice za zube, cijena je 5.99 eura
Set za kupaonicu, cijena je 38.46 eura

Pročitajte više