Hit roman slavne spisateljice dostupan je i na hrvatskom jeziku

Foto: Shutter/mozaik-knjiga.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVIJET plemstva, raskošnih balova i nemoralnih ponuda nitko ne opisuje tako slikovito kao Eloisa James.

Autorica je do sada prodala više od 7 milijuna knjiga diljem svijeta od kojih su mnoge bile među bestselerima New York Timesa, a poznata je po svojim ljubavnim romanima smještenima u regentsku i georgijansku Englesku. 

Roman Vojvoda za nju u prodaju stiže 6. veljače, a zvuči uzbudljivo kao i njezini prethodni hit naslovi poput Kad ljepotica ukroti zvijer, Neugledna vojvotkinja, Kako osvojiti vojvodu, Poljubac u ponoć i Bila jednom jedna kula. 

O čemu se u romanu radi

Leopold Dautry, ozloglašeni vojvoda od Villiersa, u intenzivnoj je i neodgodivoj potrazi za prikladnom suprugom, a izbora je jako malo. Srećom, kći vojvode od Montaguea, ledi Eleanor, djeluje zamamno i nevjerojatno inteligentno. Villiers se planira zaručiti s njom.

Uostalom, preostaje mu još samo jedna dama koja dolazi u obzir, ledi Lisette, neobična kći vojvode od Gilnera, koja ne mari za odjeću ili pristojnost. Zaručena je za drugog muškarca i ignorira svoj status i titulu. Još jedan detalj: Lisette je potpuno nestabilna, što je Villiers sve skloniji potvrditi.

Rastrgan između logike i strasti, između razuma i fantazija, Villiers balansira na samome rubu neprimjerenosti. Ali tek kada se nađe u posljednjem dvoboju, boreći se za ugled žene koju voli, Villiers konačno shvaća da ga najveći rizik ne čeka pred mačem… već u spavaćoj sobi i vlastitu srcu. 

Sažetak romana zvuči jednako uzbudljivo kao i njezine ostale uspješnice. Cijena knjige u pretprodaji iznosi 17.91 € (134.94 kn), dok će u redovnoj prodaji biti 19.90 € (149.94 kn), a možete ju naručiti ovdje.

Pročitajte više