Hoka predstavila nove tenisice za trčanje koje su još udobnije od prethodnih modela

Foto: hoka.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HOKA je nedavno predstavila svoju najnoviju visokotehnološku tenisicu, Skyward X, koja se pridružuje sve većem arsenalu ovog brenda. Skyward X donosi maksimalnu udobnost zahvaljujući mekoj i glatkoj strukturi, obilju jastučića koji pružaju iznimno ugodan korak.

Iako je debeljuškasti dizajn postao prepoznatljiv za Hoku, revolucionarni sustav unutar napuhanog međupotplata Skyward X tenisica predstavlja inovaciju. Uključuje konveksnu ploču od ugljičnih vlakana koja omogućuje cipeli da se stisne i odskoči svaki put kad napravite korak.

Kombinirajući estetiku Hoka Bondija i Cliftona s dodatkom Rocket X, Skyward X donosi savršenu ravnotežu između performansi, udobnosti i estetike. 

Na web stranici stoji da tenisice stižu uskoro, a podavat će se po cijeni od 235 eura. Možete ih vidjeti ovdje.

Pročitajte više