Huawei Pura 70 serija službeno je objavljena

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HUAWEI je danas iznenadio sve najavom svoje nove glavne serije pametnih telefona - Pura serije, koja će zamijeniti njihovu dugogodišnju seriju P koja je prvi put predstavljena 2012. Iako su detalji o samom uređaju još uvijek prilično oskudni, pouzdani izvor informacija Digital Chat Station (DCS) pružio je nekoliko naznaka o tome što možemo očekivati.

Ranije danas, DCS je otkrio da će Pura serija uključivati četiri modela: Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ i Pura 70 Ultra.

Sada, u novom postu na Weibo platformi, DCS je podijelio konfiguracije i opcije boja za nadolazeće Pura pametne telefone. Prema DCS-u, osnovni model Pura 70 će imati 12 GB RAM-a i 512 GB prostora za pohranu, dolazeći u bojama Ice Crystal Blue, Feather Black, Snowy White i Sakura Rose Red.

Pro model ima veće mogućnosti pohrane, od 512 GB do 1 TB, i dolazi u više boja kao što su Snowy White, Roland Purple i Feather Black.

Pro+ ima još više memorije, od 16 GB RAM-a i pohrane od 512 GB ili 1 TB, s bojama kao što su Light Woven Silver, String White i Phantom Black. Također, spominje se posebno izdanje "Lezhen", ali nema puno informacija o tome.

Ultra verzija dolazi s još većom memorijom, 16 GB RAM-a i 1 TB pohrane, te je dostupna u keramičko bijeloj i keramičko crnoj boji.

Iako nismo dobili mnogo informacija, službeni Huaweijev najavni video pružio je uvid u dizajn stražnje kamere. Prema prethodnim curenjima informacija, čini se da će serija Pura 70 imati trokutasti okvir kamere unutar kojeg će biti postavljene jedna veća kamera i dvije manje kamere, zajedno s LED bljeskalicom.

Očekujemo da će uskoro biti više detalja o specifikacijama serije Pura 70, kao i informacija o cijenama i dostupnosti.

Pročitajte više