Je li konačno poznato kad stiže PlayStation 6?

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VEĆ NEKO vrijeme na društvenim mrežama kruže glasine o godini kad će Sony lansirati PlayStation 5 Pro, ali i PlayStation 6, no službene potvrde nema. Sony je već izdao više verzija PlayStationa pa dolazak dodatnih iteracija u ovoj generaciji nikoga ne bi trebao iznenaditi.

Očekuju se bolje performanse, ali službenih informacija o specifikacijama nema

Iako Sony još nije službeno najavio PlayStation 5 Pro ni PlayStation 6, očekuje se da će obje konzole donijeti poboljšane vizuale i performanse, kao i druge napredne značajke. Pretpostavlja se da će PlayStation 5 Pro biti pušten u prodaju kasnije ove godine po većoj cijeni od prethodnika.

Nakon toga očekuje se i dolazak PlayStationa 6. Prema Gaming Bibleu, PlayStation 6 mogao bi izaći 2028., no o specifikacijama ne znamo gotovo ništa. Svakako se očekuje da će model biti napredniji nego PlayStation 5 Pro, a vremenski razmak lansiranja dviju konzola je uobičajen.

Naravno, vrijeme lansiranja nije potvrđeno u ovom trenutku, stoga ove glasine treba uzeti s rezervom.

Pročitajte više