Bijele pločice i zlatni tuš: Jelena Veljača pokazala kako je uredila kupaonicu

Foto: Instagram/bauhaus.hr/fero-term.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JELENA VELJAČA nedavno je na Instagramu objavila da već godinu dana uređuje zagrebački stan, u kojem živi sa suprugom Vitom Turšićem i kćeri Lenom. Sada je dala mali uvid u svoju kupaonicu.

Jelena je s pratiteljima podijelila svoju rutinu njege kose, ali nama je za oko zapelo uređenje kupaonice. Tako se vidi da je zidove kupaonice obložila bijelim metro pločicama manjih dimenzija te se odlučila za crnu fugu. Ove pločice iznimno su popularan izbor jer su bezvremenske i odgovaraju većini interijera.

Bijela kada i zlatni tuš

Osim toga, Jelena je pružila uvid i u druge detalje uređenja ove prostorije, poput bijele kade i zlatnog tuša retro izgleda. Također, odlučila je pločice ne postaviti skroz do stropa, što je u posljednje vrijeme sve popularnije jer ostavlja prostor za vješanje slika ili ukrašavanje zidova tapetama.

Ako se trenutno bavite osmišljavanjem uređenja ili renovacijom kupaonice, s bijelim pločicama visokog sjaja ne možete pogriješiti. Izdvojili smo ih par ispod. 

Zidne pločice May Murinni Metro White, sjaj, Fero Term, 21.44 eura/m2
Zidna pločica, 10 x 20 cm, sjaj, Bauhaus, od 13.64 eura

Pročitajte više