Jeste li znali da možete unajmiti ZET-ov tramvaj? Evo cijena

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LIMUZINE su često omiljeno vozilo za partijanje, no jeste li znali da možete unajmiti i tramvaj? Zagrepčanima je na raspolaganju zanimljiva usluga ZET-a koja uključuje najam tramvaja za svadbe, rođendane i druge prilike, a za najam je dostupno nekoliko modela.

Cijena ovisi o modelu

Različiti modeli dolaze po različitim cijenama, a sat vremena u niskopodnom TMK 2200 tramvaju koštat će vas 291.99 eura. Ako vam je zanimljiviji tzv. Čeh, odnosno model T4B4, sat vremena ćete platiti 199.08 eura. Istu ćete cijenu platiti i za starije 201 i KT4 modele, dok će vas prepoznatljivi 2100 model koštati 238.90 eura za sat vremena.

Moguće je unajmiti i popularan turistički tramvaj, dobri stari M-24 model po cijeni od 199.08 eura. Cijena uključuje tip vozila, relaciju i vrijeme vožnje od izlaska do povratka tramvaja u spremište. Cijene su izražene bez PDV-a.

Više o uslugama izvanrednih vožnji pročitajte ovdje.

Pročitajte više