Kofer. otvorio go-to kiosk u centru Zagreba. Nude i sladoled

Foto: Instagram @kofer.

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

O HRVATSKOM brendu kofer. već smo pisali, radi se o trgovini u centru Zagreba u koju znamo navratiti kada smo u potrazi za fora poklonom. Naime, ova trgovina u ponudi ima razne poklon-pakete idealne za blagdanski period u godini, ali i za druge prigode. No osim toga imaju i čokolade, čajeve, ginove, začine za gin, šalice, rokovnike, svijeće...

Sada je, pak, ova trgovina otvorila go-to kiosk u sklopu svog prostora u Mesničkoj, a između ostalog nude i sladoled. "Kofer. slaju možete dobiti u kornetu s posipom od limete ili čokolade (1.70 eura) te u čašici u okusima višnja čokoladni brownie, karamel crumble slani i pistacija preljev i komadići (2.50 eura)", napisali su na svom Instagram profilu. 

Proširili su ponudu

Objava je prikupila preko 400 lajkova, a mnoge je ova vijest razveselila te su ostavili komentar da jedva čekaju probati. Kofer. je otkrio i da su proširili ponudu na ledenu kavu, ledeni čaj, limunadu, svježe cijeđeni sok od naranče, svježu lubenicu i ananas. Ovaj go-to kiosk bit će otvoren stalno, a doznajemo da će se ponuda mijenjati sezonski. 

Ako vas zanima gdje sve u Zagrebu možete pojesti sladoled i koliko za njega treba izdvojiti, popisali smo lokacije i cijene kuglice ovdje

Pročitajte više