Kuća u centru Velike Gorice prodaje se za 300.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a za oko nam je zapela ova lijepa kuća u centru Velike Gorice koja se prodaje za 300.000 € (2.260.350 kn). 

Nove instalacije, krov, termofasada

Kuća je dvojni objekt veličine 395 kvadrata, a sastoji se od prizemlja, kata i potkrovlja. Kuća se u prizemlju sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, wc-a, garaže, prostorije za ured ili igraonicu s izlazom na vrt i pečenjarom s kaminom. Na katu kuće su tri sobe, dvije kupaonice s wc-om i dvije velike terase. 

U oglasu navode da je 2014. godine dograđen dio kata, promijenjene su sve instalacije u kući i stavljena je nova PVC mahagonij stolarija s izo staklima do 6 komora. Godine 2017. na kući je stavljen novi Tondach krov, nova termo fasada i legalizirana je cijela kuća i pomoćne prostorije.

Ističu u oglasu da je potkrovlje uređeno u knauf sa svim provedenim instalacijama i sastoji se od tri sobe i kupaonice. Lijepo uređena okućnica je veličine 445 kvadrata. 

Oglašena cijena je bez kuhinje i alarma. Oglas možete vidjeti ovdje, a više slika niže. 

Index Oglasi

Pročitajte više