Kuća za odmor u Gorskom kotaru s prekrasnim zemljištem prodaje se za 365.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOK smo pregledavali Index Oglase, za oko nam je zapela ova vikendica u Gorskom kotaru s prekrasnim i velikim zemljištem od čak 5261 kvadrata. Radi se o kući za odmor neto stambene površine od 102 kvadrata koja se nalazi u blizini Broda na Kupi, u Kupskoj dolini.

U njoj se može boraviti tijekom cijele godine

Kuća je useljiva i sastoji se od tri spavaće sobe, kupaonice, WC-a, kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom te podrumskog dijela. U oglasu je istaknuto da je zbog dobre unutarnje i vanjske izolacije u njoj ugodno boraviti tijekom cijele godine. 

Nadalje ističu da se već prilikom prvog dolaska na zemljište, gdje se uz kuću nalazi nadstrešnica s roštiljem i drveno spremište, vidi koliko je vremena i truda uloženo u uređenje (trava, raznoliko ukrasno bilje i drveće, voće i povrće).

Oglas možete vidjeti ovdje, a više slika niže.

Index Oglasi

Pročitajte više