Stižu Nike i Tiffany tenisice?

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAGAĐANJA koja su se par dana širila društvenim mrežama, da Nike surađuje s Tiffany & Co. na novoj kolekciji, napokon su potvrđena kada su oba brenda objavila vizualni teaser suradnje. Teaser je objavljen na društvenim mrežama Tiffanyja i Nikea, a također je prikazan u oglasu New York Timesa u nedjeljnom tiskanom izdanju novina.

Plava Tiffany kutija

U objavi koju su ova dva brenda podijelila može se vidjeti plava Tiffany kutija za cipele s Nike swoosh motivom, a u opisu piše: "Legendaran par." Glasine o suradnji počele su kružiti 24. siječnja, kada su procurile slike Air Force 1 niskog modela tenisica crne boje s Tiffany plavim kožnim swooshom.

Slike također prikazuju stražnju stranu tenisica na kojima se nalazi srebrna pločica koja izgleda kao vizualna referenca iz klasičnog dizajna draguljara Return to Tiffany. Predstavnici Tiffanyja za sada su odbili komentirati, pišu strani mediji. 

Teaser na društvenim profilima brendova nije dao nikakve pojedinosti u vezi s proizvodom, ali ako su spekulacije o tenisicama točne, kao što kutija za cipele na teaseru sugerira, to bi označilo Tiffanyjev prvi pohod na obuću.

Prema pisanju stranih medija, očekuje se da će ovo izdanje izaći u prodaju u proljeće 2023. i da će se prodavati isključivo preko Tiffany & Co. i Nike trgovina. 

Pročitajte više