Lijepo uređen stan od 141 m2 u Zagrebu prodaje se za 290.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta pažnju nam je privukao stan u zagrebačkom naselju Markuševec koji se prodaje za 290.000 eura.

Prekrasan peterosobni stan od 140.97 m2 nalazi se na drugom katu zgrade izgrađene 2005. godine. Stan je dobro osvijetljen i prozračan, što omogućuje obilje prirodnog svjetla. Sastoji se od velikog dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, četiri sobe, dvije kupaonice te dvije terase. Jedna terasa ima zatvoren prostor sa saunom, dok je druga polovično natkrivena i pruža prekrasan pogled na okolinu.

Stanu pripadaju garaža i parkirno mjesto

Stanu pripadaju garaža od 8.94 m2 u prizemlju zgrade i parkirno mjesto od 2.76 m2. Zgrada nema dizalo, ali je stubište održavano. Nalazi se u mirnom okruženju s malim urbanim vilama, okružena prirodom. Blizina autobusne stanice i važnih infrastrukturnih objekata, poput vrtića, škola, trgovina i bolnica, čini ovu lokaciju praktičnom za svakodnevni život.

Oglas možete vidjeti ovdje, a više fotografija niže.

Index Oglasi

Pročitajte više