Lionel Messi i adidas udružili su snage kako bi zajedno dizajnirali nove Sambice?

Foto: X (brandon1an)/EPA

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U DOMENI sporta i mode rijetko koja suradnja izaziva toliko uzbuđenja kao kada se spajaju legendarne sportske ikone i renomirani brendovi, a kako prenosi Highsnobiety, čini se da bismo mogli dobiti Lionel Messi i adidas Samba tenisice. Nedavno su na X-u procurile navodne fotografije Samba tenisica Lionela Messija. Ove fotografije otkrivaju izuzetno jednostavan dizajn.

Prema fotografijama, dizajn tenisica zadržava klasične Samba elemente, uključujući gornji dio od bijele kože i prepoznatljiv gumeni potplat. Tri pruge i peta imaju kožne ljubičaste detalje. Messijev prepoznatljivi logo naglašen je na jeziku u upečatljivoj neonskoj žutoj boji.

Messi se pridružio adidasu 2006. 

Messi se pridružio adidasu 2006. godine, a doživotno partnerstvo s njemačkim brendom sportske odjeće potpisao je 2017. godine. 

Tijekom dugogodišnje suradnje Messi je predvodio brojne kampanje, a zajedno su stvorili i nekoliko modela nogometnih kopački. U 2023. adidas je lansirao Inter Miami x adidas Spezial, prve službene tenisice kluba - ružičaste tenisice od brušene kože.

Pročitajte više