Maleni aparat za kavu zaludio je društvene mreže, a ne trebaju mu ni baterije

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJUBITELJI kave vole tražiti nove uređaje, a na društvenim je mrežama pravi hit maleni uređaj za pripremu kave s kapsulama za koji vam ne trebaju ni baterije niti struja, a toliko je malen da stane u svaki džep.

"Trebam ovo u svom životu"

Tiktokerica @coffee.and.notions predstavila je ovaj uređaj na svojem profilu i demonstrirala njegovo korištenje. "Kad mi se ne da prolaziti kroz dugi proces pripreme kave, koristim ovaj mali stroj za espresso", napisala je.

@coffee.and.notions my new bestfriend ☕ when i don’t feel like going through the long process of preparing coffee using my conventional espresso machine, the Minipresso NS2 comes in really handy. it’s also super easy to clean! 🫶🏼 minipresso ns2 is a manual capsule espresso maker. the advantage of brewing with a capsule is the coffee is already ground, measured, and tamped in a condensed sealed package allowing you to achieve the best results every time. all it takes is just a few pumps to brew an exquisite espresso. 🤌🏼✨ thanks @Wacaco Company Limited 💛 link is in bio ☕️ have a lovely sunday & happy brewing! #coffeemaker #espresso #espressomachine #coffeemachine #espressomaker #wacaco #minipressons2 #minipresso #coffeecapsules #coffeepods #tiktokmademebuyit #coffee #coffeetok #coffeetiktok #coffeeaddict ♬ original sound - coffee.and.notions on ig ☁️

"Gdje ovo mogu kupiti? Tako slatko i praktično", "Trebam ovo kupiti", "Trebam ovo u svom životu", "Je li teško za korištenje?", "Previše posla", "U teoriji slatko, ali prelijena sam za ovo", "Nevjerojatno", neki su od komentara ispod videa.

Radi na pritisak

Ovaj uređaj smo pronašli na njemačkom Amazonu. Kako radi uz pomoć pritiska, nisu mu potrebni ni baterija ni struja, ima spremnik za vodu od 80 ml, visok je 130 mm, a težak je 290 g. Korisnici su ga ocijenili s 4.2, a neki od komentara glase: "Ljubav na prvi pogled. Najmanji aparat za kavu na svijetu", "Stane u džep, a espresso ima odličnu kremu", "Kvalitetno pakiranje. Dobro radi."

Wacaco NS2 mini aparat za kavu, Amazon, 64.90 eura

Pročitajte više