Koristite li maske u maramici? Možda ih pogrešno stavljate

Foto: Shutterstock/dm.hr/iherb.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MASKE u maramici već su godinama popularne. Jednostavne su za korištenje, a mnogima godi držati na licu serum koji kasnije ne moraju ispirati. No, nemoguće je da jedna maramica pristaje baš svačijem licu, stoga se sami morate pobrinuti za to da je prilagodite.

Maska u maramici mora vam savršeno pristajati

"Uvijek trebate pripaziti da vaša maska u maramici dobro pristaje. Isprobajte ovaj trik", stoji u videu, a Dani (@danicolexx) je pokazala kako ona reže dijelove maramice kako bi uistinu pokrila svaki milimetar svojeg lica. Ako je lice dobro pokriveno, znači da nema dijelova lica koje ne njegujete. U prijevodu, svoju masku u maramici koristite do maksimuma. Pazite da su škare čiste.

@danicolexx The best hack for making sheet masks fit better 😌 #koreanskincare #kbeautyhacks #sheetmask #skincaretips #skincare #korean ♬ Everybody - Nicki Minaj

"Super je trik, ali te su maske tako hladne kad ih stavim na lice", "Ovo je bilo korisno", "Upravo sam ovo tražila, hvala ti", "Dio za nos mi uvijek završi na ustima" i "Ja savijam dijelove koji strše" neki su od komentara ispod videa.

Odaberite pravu za sebe

Izdvojili smo nekoliko popularnih maski za lice u maramici različitih cjenovnih rangova te za različite potrebe kože. Ova Balea maska za lice povoljne je cijene, a namijenjena je intenzivnoj hidrataciji kože lica. Proizvod je veganski. Simple maske su također popularan povoljan izbor za vlasnike i vlasnice suhe kože.

Balea maska za lice u maramici, DM, 0.95 eura (7.16 kn)
Simple maska u maramici, DM, 2.51 eura (18.91 kn)
Nivea Q10 maska, DM, 4.85 eura (36.54 kn)

Missha je jedan od popularnijih korejskih brendova za njegu lica, a njihova maska za lice s ekstraktom krastavca namijenjena je masnoj i mješovitoj koži koju umiruje i hidratizira. Nu-Pore maska s ekstraktom hibiskusa djeluje protuupalno.

Missha maska za lice u maramici, DM, 1.98 eura (14.92 kn)
Nu-Pore maska s hibiskusom, iHerb, 2.38 eura (17.93 kn) 
Koelf maske za lice, 5 komada, iHerb, snižena cijena je 15.73 eura (118.51 kn)

Pročitajte više