Meghan Markle vratila se na Instagram i pokrenula novi brend. Evo što će prodavati

Foto: Shutterstock/americanriviera.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MEGHAN Markle se vratila na Instagram s novim projektom American Riviera Orchard, koji je nedavno predstavila putem svoje nove web stranice i Instagram računa. Iako detalji o ovom projektu još uvijek ostaju tajnoviti, Meghan je svojim obožavateljima dala nekoliko natuknica na društvenim mrežama.

Na prvim Instagram Storyjima možemo vidjeti Meghan kako bere cvijeće i kuha u kuhinji, uz zvuk pjesme I Wish You Love Nancy Wilson.

Kako prenose strani mediji, dana 2. veljače vojvotkinja od Sussexa podnijela je zahtjev za zaštitu znaka American Riviera Orchard. Prema dokumentu, planirani brend će se usredotočiti na prodaju kuharica, pribora za jelo, posuđa i pribora za posluživanje u maloprodaji i putem interneta. Također, tvrtka planira ponuditi širok asortiman hrane i pića, uključujući džemove, konzerve voća, namaze od povrća i mnogo toga.

Logotip American Riviera Orchard sadrži referencu na Montecito u kalifornijskom okrugu Santa Barbara, gdje Meghan Markle i princ Harry žive sa svoje dvoje djece. Par se preselio u taj grad 2020. godine, nakon što je ranije te godine napustio kraljevski život.

Ovo joj nije prvi lifestyle projekt

Ovo nije prvi put da se Meghan Markle upušta u lifestyle projekte. Od 2014. do 2017. godine, Markle je vodila blog pod nazivom The Tig, gdje je dijelila savjete o hrani i putovanjima. Nakon zaruka s princem Harryjem, blog je ugašen.

"Ja nikada nisam bila osoba koja se ograničava samo na jednu stvar. Mislim da je moja web stranica rođena iz te raznolikosti", izjavila je vojvotkinja od Sussexa u Netflixovoj dokumentarnoj seriji Harry & Meghan 2022. "Bavila sam se modom, hranom i putovanjima, jer su to bile stvari koje sam voljela. The Tig nije bio samo hobi. Postao je zaista uspješan poslovni pothvat."

Pročitajte više