Meghan Markle nikad nije izgledala ljepše nego u ovoj kremastoj svilenoj haljini

Foto: Profimedia/byridley.com/heidimerrick.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MEGHAN Markle i princ Harry sudjelovali su ovog petka u Royal Salute Polo Challengeu u Wellingtonu na Floridi. Događaj je bio u korist Harryjeve dobrotvorne organizacije Sentebale, koja pomaže djeci u Africi pogođenoj siromaštvom i HIV-om/AIDS-om.

Meghan je zablistala u kremastoj svilenoj haljini Ginger od Heidi Merrick. Haljina ima dugu plisiranu suknju i dugi šal ovratnik koji se može vezati sa strane ili straga. Uparila ju je sa štiklama iz Aquazzure, bijelo-zlatnom Valentino torbom preko ramena i satom Cartier Tank Française. Kao dodatak, nosila je vintage zlatne naušnice Chanela i crne sunčane naočale, također od Heidi Merrick.

Haljina se prodaje po cijeni od 492.95 eura i trenutno je rasprodana u svim veličinama na njihovoj web stranici. Ipak, istražili smo druge online trgovine i pronašli smo jeftiniju opciju.

Zariyah dress, cijena je 28.95 eura

Pročitajte više