MSCHF se udružio s Crocsom i izbacio žute čizme. Ovako izgledaju

Screenshot: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NJUJORŠKI kolektiv MSCHF (čita se kao mischief), poznat po domišljatim proizvodima koji često postanu viralni na društvenim mrežama, ponovno je zaokupio pažnju interneta. Nakon što su predstavili najmanju torbicu na svijetu, doslovno veličine zrnca soli, i nakon crvenih čizama koje kao da su ukradene s nogu Astro Boya, imaju još jedan zanimljiv novitet - žute čizme nastale u suradnji s brendom Crocs. 

MSCHF-ove i Crocsove suradničke čizme otkrio je Tommy Cash na modnoj reviji Ricka Owensa za proljeće/ljeto 2024. na Tjednu mode za muškarce u Parizu. Ova čizma kombinira visinu i gornji oblik MSCHF-ovih Big Red Bootsa s nezgrapnim oblikom Crocsovih klasičnih natikača da bi se stvorio oblik koji nepogrešivo spaja prepoznatljive oblike svake tvrtke.

"Napravili su nadogradnju za ljude koji vole nositi Crocsice zimi"

MSCHF je za Highsnobiety portal potvrdio da je MSCHF x Crocs Boot proizveo MSCHF, a ne Crocs, koristeći istu specijaliziranu tvornicu koja je bila sposobna proizvesti ultra debeli jednodijelni gumeni okvir za Big Red Boot. Oba brenda su potvrdila suradnju putem Instagrama podijelivši video i objavivši dodatne fotke čizama.

"MSCHF je samo jedan veliki društveni eksperiment i volim ga", "Najčudnija suradnja", "RIP SpongeBob", "Ne", "Vi ste potpuno izvan kontrole i to mi se sviđa", "Čekaj, ovo je prava suradnja?", "Genijalno", "Napravite crne", "Napravili su nadogradnju za ljude koji vole nositi Crocsice zimi", "Želim ih", samo su neki od komentara ispod Instagram objava brendova. 

Nije iznenađujuće da nema datuma izlaska, cijene ili, zapravo, bilo kakvih dodatnih, službenih, pojedinosti o suradnji MSCHF-a i Crocsa. Međutim, sigurno će uskoro stići svi detalji o ovim čizmama koje su ukrale pažnju na reviji Ricka Owensa. 

Pročitajte više