Na police dm-a stigla su četiri najpopularnija proizvoda brenda The Ordinary

Foto: theordinary.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDAN od najpoznatijih skincare brendova The Ordinary stigao je u dm trgovine. Ovaj brend je poseban po tome što nudi visokokvalitetne proizvode s ključnim sastojcima, koji su dokazano učinkoviti, po cijenama koje su pristupačne svima. Od seruma s hijaluronskom kiselinom do antioksidativnih ulja i kiselina za piling, The Ordinary ima širok asortiman proizvoda koji odgovaraju različitim tipovima kože i potrebama.

Pravi izbor za one koji traže jednostavne, ali učinkovite proizvode za njegu kože

Jedna od najvećih prednosti The Ordinaryja je transparentnost. Brend se ponosi time što jasno ističe sastojke svojih proizvoda omogućavajući korisnicima da znaju što stavljaju na svoju kožu i zašto. Ova transparentnost donosi povjerenje među potrošačima i čini The Ordinary pravim izborom za one koji traže jednostavne, ali učinkovite proizvode za njegu kože.

@dm_hrvatska Skin care girlies, STIGAO JE @The Ordinary ❤️ #dmhrvatska #fyp #viral ♬ original sound - dm Hrvatska

U dm-u trenutno možete pronaći tri seruma i jedan piling za lice iz linije proizvoda The Ordinary, čije se cijene kreću od 7.50 do 13 eura. Više o proizvodima možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više