Najjeftiniji sklopivi telefon pojavio se na AliExpressu sa specifikacijama i fotkama

Foto: aliexpress.com/blackview.hk

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA SAJMU MWC 2024, Blackview, marka koja se specijalizirala za proizvodnju robusnih mobilnih telefona je predstavila svoj najnoviji uređaj - preklopni pametni telefon nazvan Blackview Hero 10. Umjesto da ide istim putem kao skupi sklopivi uređaji već dostupni na tržištu, Blackview je odlučio opremiti uređaj skromnijim hardverom kako bi zadržao pristupačnu cijenu.

Iako planiraju lansirati ovaj novi sklopivi uređaj negdje u svibnju, Hero 10 se već pojavio na AliExpressu s cjelokupnim specifikacijama. Prema popisu, Hero 10 ima 6.9-inčni zaslon rezolucije 1080 x 2560 piksela (sa stopom osvježavanja od 60 Hz) i maksimalnom svjetlinom od 1300 nita. Navodi se da može izdržati 250.000 savijanja. 

 Dolazi u Sakura ljubičastoj i Eclipse crnoj boji

Na stražnjoj strani Blackview Hero 10 ima glavnu kameru od 108 MP i ultraširoku kameru od 8 MP. Što se tiče performansi, ovaj sklopivi uređaj pokreće MediaTek Helio G99. Važno je napomenuti da, s obzirom na to da koristi Helio G99 SoC, pruža samo 4G povezivost.

Osim toga, Blackview Hero 10 ima bateriju kapaciteta 4000 mAh koju podržava brzo punjenje od 45 W. Radi na DokeOS 4.0, baziranom na Androidu 13.

Telefon će biti dostupan u dvije boje: Sakura Purple i Eclipse Black. Na MWC 2024. brend je najavio planove za lansiranje uređaja po cijeni od oko 399 eura, piše Gizmochina.

Pročitajte više