Našli smo savršen organizator za nakit: Zara Home kutija koja osvaja TikTok

Foto/Screenshot: zara.com/TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRONALAŽENJE savršenog organizatora za nakit može biti jednako važno kao pronalaženje idealnog komada nakita - treba biti elegantan, funkcionalan i dodati estetsku vrijednost vašem prostoru. Nedavno smo naišli na nešto što se savršeno uklapa u taj opis - kutiju za nakit iz Zara Home, koja je brzo postala hit na TikToku.

@mikaelasundlov Organizing jewellery in my new jewellery box from Zara home🫶🏼 #zarahome #jewellerybox #organize #fashiontok ♬ Unwritten sped up - user89800741705
@june.eriksen RUN🏃🏼‍♀️ #zarahome #zarahomehaul #homehaul #scandinavianstyle #apartmentdecor #interior #hmhome #jewelrycase #jewellerycollection #jewelrybox ♬ These Words (sped up) - Natasha Bedingfield

Ova divna drvena kutija za nakit već je privukla mnogo pažnje zbog svog elegantnog izgleda. Njeno kućište od prirodnog drveta izgleda luksuzno, gotovo kao da bi trebalo koštati mnogo više nego što zapravo košta. Dodatno, stakleni gornji dio dodaje savršen minimalistički dodir, omogućavajući vašem nakitu da bude istovremeno izložen i sigurno pohranjen u različitim odjeljcima.

Ova kutija zaista izgleda sjajno bilo gdje da je stavite, a lako će se uklopiti s ostalim stvarima u vašem domu. Cijena joj je 59.99 eura, a možete je vidjeti ovdje.

Pročitajte više