New Balance u svoju liniju vraća model T500. Ljudi pišu: Tako su jednostavne i lijepe

Foto: newbalance.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON impresivnog uspjeha ponovnog predstavljanja u suradnji s dugogodišnjim partnerom Aiméom Leonom Doreom u rujnu 2023., New Balance vraća T500 na scenu unoseći modernu interpretaciju tihog luksuza.

T500 donosi povratak u teniski stil iz ranih 80-ih, poznat po besprijekornoj kvaliteti izrade i vječnom šarmu. Gornji dio izrađen je od svinjske antilop kože, ima konstrukciju od nubuka i perforirane detalje u prednjem dijelu za vrhunski izgled. Dizajn obogaćen jednostavnom elegancijom pretežno bijele boje savršeno odgovara za svaku prigodu i teren.

Reakcije na društvenim mrežama su vrlo pozitivne

"Htjeli smo zadržati vjernost originalu s profinjenim neutralnim tonovima i unijeti nešto novo, ali prepoznatljivo. Pomno izrađen model utjelovljuje bit tihog luksuza sa sofisticiranim, elegantnim linijama, čineći ga vječnim, autentičnim New Balance klasikom. T500 se savršeno uklapa u naš lifestyle portfelj kombinirajući udobnost, vrhunsku izradu i profinjenu estetiku, koja će nedvojbeno biti ključni komad u garderobi", kaže Paul Kaseumouk, viši voditelj proizvoda u New Balanceu.

Reakcije na društvenim mrežama su vrlo pozitivne. "Briljantno", "Tako su jednostavne i lijepe", neki su od komentara.

Ovo nije prvi put da je suradnja s ALD-om pomogla New Balanceu da vrati stari stil u središte pozornosti. Ovaj brend je slavno započeo povratak New Balancea 550, koji je od tada postao glavna franšiza za tvrtku.

T500 će biti dostupan širom svijeta po cijeni od 130 eura.

Pročitajte više